Презентація 5 тому «Синаксаря» - Житій святих

Подія розпочнеться о 18 годині, за участі духівника Фонду митрополита Переяславського і Вишневського Олександра та наукових редакторів і перекладачів, які доклали багато зусиль для реалізації проєкту: протоієрея Богдана Огульчанського і Дарини Морозової.

Марія Козир
28.12.2020

Фонд пам'яті Блаженнішого Митрополита Володимира та видавництво Дух і Літера проводять презентацію 5 тому багатотомного видання «Синаксаря» - Житій святих.
До 85-річчя Блаженнішого Митрополита Володимира видано п’ятий (травневий) том «Синаксаря» - Житій святих. В останні дні цього року, 28 грудня, у Музеї Блаженнішого Митрополита Володимира (Спасо-Преображенський собор, Теремки-2, вул. Маршала Конєва, 3А (ст. метро «Іподром»)) має відбутися презентація друкованого видання.

Посилання на зум-трансляцію нижче:
https://us02web.zoom.us/j/89212231716...

Passcode: 729364

Подія розпочнеться о 18 годині, за участі духівника Фонду митрополита Переяславського і Вишневського Олександра та наукових редакторів і перекладачів, які доклали багато зусиль для реалізації проєкту: протоієрея Богдана Огульчанського і Дарини Морозової. Модерує презентацію директор видавництва "Дух і літера" Костянтин Сігов. Братиме участь: Євген Нікольський, д. філологічних наук, професор, доктор богослов'я, член Синодальної комісії з канонізації ПЦУ, Ужгород.

 

Електронна версія книги доступна за посиланням: https://cutt.ly/xh5XRJ6

Ласкаво запрошуємо та до зустрічі!

АВТОРИ НОВИНИ ПРО НАС Контакти